Anasayfa PROXİN 12-12-0
GARANTİ EDİLEN İÇERİK |
W/W |
Organik Madde |
% 15 |
Toplam Azot (N) |
% 12 |
Amonyum Azotu (NH4-N) |
% 5.5 |
Üre Azotu (NH2-N) |
% 6.5 |
Toplam Fosfor Pentaoksit (P2O5) |
% 12 |
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) |
% 6 |
Maksimum Klor (Cl) |
%0.1 |
Maksimum Nem |
% 2 |
pH Aralığı |
5.2-7.2 |
KULLANIM ALANI |
KULLANIM ZAMANI |
KULLANIM ŞEKLİ ve MİKTARI |
HUBUBAT (Buğday Arpa Fiğ v.b) |
Ekimden önce son toprak işlemesi veya ekimle birlikte uygulanır. |
50 kg / da |
SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı) |
Uyanmadan 4-5 hafta önce ve hasat sonrası iki tekerrürde uygulanır. |
25-30 kg/da |
ZEYTİN |
Erken ilkbaharda; şubat martta uygulanır. |
35-40 kg / da |
İNCİR |
Uyanmadan önce uygulanır. |
40-50 kg / da |
BAĞ |
Ocak-Şubat; uyanmadan 4-6 hafta önce uygulanır. |
40-50 kg/da |
ELMA-ARMUT |
Uyanmadan 2-4 hafta önce uygulanır. |
40-50 kg / da |
MUZ |
Doğumdan 4-6 hafta önce uygulanır. |
40-50 kg / da |
AÇIK VE ÖRTÜ ALTI SEBZELER |
Dikim veya ekim öncesi son toprak işlemesinde 15-20 cm derinliğe uygulanır. |
50 kg / da |
ENDÜSTRİ BİTKİLERİNDE (Pamuk, Tütün, Ayçiçeği, Patates v.b.) |
Son toprak işlemesinde uygulanır. |
40-50 kg / da |