Anasayfa PROXİN 12­-12­-0

PROXİN 12­-12­-0
PROXİN 12­-12­-0

GARANTİ EDİLEN İÇERİK

W/W

Organik Madde

% 15

Toplam Azot (N)

% 12

Amonyum Azotu (NH4-N)

% 5.5

Üre Azotu (NH2-N)

% 6.5

Toplam Fosfor Pentaoksit (P2O5)

% 12

Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5)

% 6

Maksimum Klor (Cl)

%0.1

Maksimum Nem

% 2

pH Aralığı

5.2-7.2

KULLANIM ALANI

KULLANIM ZAMANI

KULLANIM ŞEKLİ ve MİKTARI

HUBUBAT (Buğday Arpa Fiğ v.b)

Ekimden önce son toprak işlemesi veya ekimle birlikte uygulanır.

50 kg / da

SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı)

Uyanmadan 4-5 hafta önce ve hasat sonrası iki tekerrürde uygulanır.

25-30 kg/da

ZEYTİN

Erken ilkbaharda; şubat martta uygulanır.

35-40 kg / da

İNCİR

Uyanmadan önce uygulanır.

40-50 kg / da

BAĞ

Ocak-Şubat; uyanmadan 4-6 hafta önce uygulanır.

40-50 kg/da

ELMA-ARMUT

Uyanmadan 2-4 hafta önce uygulanır.

40-50 kg / da

MUZ

Doğumdan 4-6 hafta önce uygulanır.

40-50 kg / da

AÇIK VE ÖRTÜ ALTI SEBZELER

Dikim veya ekim öncesi son toprak işlemesinde 15-20 cm derinliğe uygulanır.

50 kg / da

ENDÜSTRİ BİTKİLERİNDE (Pamuk, Tütün, Ayçiçeği, Patates v.b.)

Son toprak işlemesinde uygulanır.

40-50 kg / da

Benzer Ürünler

Üre
Keşfet
SOUX
Keşfet